WEINOR

Hoogwaardige zonwering en terrasoverkappingen

Bij Weinor kan je terecht voor hoogwaardige (verticale) zonwering, terrasoverkappingen en zonneschermen. Het bedrijf biedt een breed gamma aan producten, van knikarmschermen en pergola’s tot glazen schuifwanden. Zo voldoen zij aan jouw individuele behoeften.

Comfort in je buitenruimte

Weinor legt steeds de nadruk op innovatief design en uitstekende kwaliteit. Het bedrijf streeft naar een perfecte balans in duurzaamheid en energie-efficiëntie, waardoor het de ideale partner vormt voor het creëeren van een comfortabele buitenruimte.

Wil je jouw terras of tuin verrijken met zonwering of een terrasoverkapping op maat? Neem dan snel contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen je graag verder!

Innovatie in actie

onze projecten laten het zien

Op zoek naar inspiratie voor jouw terrasoverkapping, zonwering of gevelbekleding? Of vraag je je af voor welke gordijnen of rolluiken je nu het beste kiest? Laat je dan snel verleiden door onze realisaties! We hebben onze mooiste pareltjes voor jou verzameld. Stuk voor stuk maatwerkoplossingen waar we enorm trots op zijn.