FENEKO

One-stop-shop voor de schrijnwerker

Feneko vormt al meer dan 25 jaar dé referentie op het vlak van aluminium insectenwering en gevelsystemen. Het bedrijf sloeg in 2021 de handen in mekaar met Anaf Doors, dat al meer dan 50 jaar vakmanschap kent in het produceren van deurpanelen. De FenekO Group vormt een one-stop-shop voor de schrijnwerker.

Aluminium oplossingen op maat

Het bedrijf is gericht op kwaliteit en duurzaamheid, en streeft ernaar om de hoogste normen van vakmanschap te bereiken bij het onwerpen en produceren van haar aluminium oplossingen. Zo vind je er gegarandeerd een op maat gemaakte oplossing die voldoet aan jouw wensen eisen en behoeften!

Op zoek naar vliegenwering? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen je graag verder!

Innovatie in actie

onze projecten laten het zien

Op zoek naar inspiratie voor jouw terrasoverkapping, zonwering of gevelbekleding? Of vraag je je af voor welke gordijnen of rolluiken je nu het beste kiest? Laat je dan snel verleiden door onze realisaties! We hebben onze mooiste pareltjes voor jou verzameld. Stuk voor stuk maatwerkoplossingen waar we enorm trots op zijn.