HAROL

Kies voor een optimaal wooncomfort

Al meer dan 70 jaar is Harol een toonaangevend bedrijf in het produceren van zonwering, rolluiken, screens en buitenleven oplossingen. Het bedrijf biedt innovatieve en hoogwaardige oplossingen die bijdragen aan een betere leefomgeving en wooncomfort, zodat jij optimaal kan genieten van je woning, tuin of terras!

Vereenvoudig je leven

Harol streeft naar hoogwaardige en duurzame producten door het gebruik van geavanceerde productietechnieken en hoogwaardige materialen. Het doel van Harol is om producten te creëren die gemakkelijk te bedienen zijn en bijdragen aan een vereenvoudiging van het dagelijkse leven. Klanttevredenheid en service zijn daarbij belangrijke kernwaarden, waardoor Harol al jarenlang een betrouwbare partner vormt.

Helemaal overtuigd van de service van Harol? Neem dan snel contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen je graag verder!

Innovatie in actie

onze projecten laten het zien

Op zoek naar inspiratie voor jouw terrasoverkapping, zonwering of gevelbekleding? Of vraag je je af voor welke gordijnen of rolluiken je nu het beste kiest? Laat je dan snel verleiden door onze realisaties! We hebben onze mooiste pareltjes voor jou verzameld. Stuk voor stuk maatwerkoplossingen waar we enorm trots op zijn.