Suncomfort Family

Welkom bij de Suncomfort Family

Als lid van de Suncomfort Family leggen we jou daarom graag extra in de watten.

Ontdek wat wij concreet voor jou in petto hebben.

Bij Suncomfort bezorgen we al onze klanten de beste service en kwaliteit, daar staan we voor bekend. Maar voor onze allerbeste klanten gaan we nog een stapje verder!

Was jij ook zo tevreden over je aankoop bij Suncomfort dat je ons zou aanbevelen bij mensen uit je omgeving? Fantastisch!

Misschien is iemand uit jouw familie of vriendenkring wel op zoek naar zonwering, rolluiken of gordijnen? Of heeft iemand die je kent interesse in onze outdoor living producten?

Als lid van de Suncomfort Family kan jij hen een straffe korting cadeau doen. Zodra ze die korting verzilveren, ontvang jij van ons een mooi geschenk. Van een win-win gesproken!

Hoe het werkt

Deel jouw enthousiasme!

Vertel vrienden, familie, buren, kennissen… over jouw positieve ervaring met Suncomfort.

Verras iemand!

Tonen ze interesse? Vraag of je hun gegevens aan ons mag bezorgen zodat ze een kortingsbon kunnen ontvangen. Het gaat om een korting van maar liefst 250 euro bij aankoop van minimum 2500 euro + BTW.

Kies jouw cadeau!

Vul in het formulier hieronder zowel jouw gegevens in als die van jouw kennis. Duid ook meteen aan welk cadeau jij het liefste zou ontvangen: een fles champagne of een geschenkmand.

Iedereen blij!

Jouw kennis ontvangt via e-mail de kortingsbon. Die kan hij/zij tonen bij een bezoek aan onze toonzalen in Aalst of Asse. Wanneer de aankoop is afgerond, ontvang jij je cadeau thuis!

De Suncomfort Family groeit!

Jouw kennis is voortaan ook lid van de Suncomfort Family. Hij/zij kan nu dus ook anderen verrassen met een kortingsbon én cadeaus van ons ontvangen!


Ontdek hier de spelregels

  • Kortingsbonnen zijn niet cumuleerbaar. Elke nieuwe klant kan slechts van één kortingsbon 
  • Deze actie gaat in vanaf [datum] en geldt niet met terugwerkende kracht. Klanten die al een bestelling plaatsten, kunnen geen aanspraak meer maken op de korting. 
  • Deze actie geldt enkel voor het aanbrengen van nieuwe klanten die niet eerder een aankoop deden bij Suncomfortof SMUK.  
  • Je bezorgt ons enkel de gegevens van mensen die hiervoor hun toestemming hebben gegeven. 
  • Je kan als lid van de SuncomfortFamily zoveel nieuwe klanten aanbrengen als je wil. Elke potentiële klant krijgt dankzij jou een kortingsbon en jij ontvangt een geschenk voor iedereen die de kortingsbon  
  • Wanneer een potentiële klant verschillende kortingsbonnen ontvangt, beslist hij zelf wie het geschenk ontvangt van ons. OF Wanneer verschillende klanten dezelfde naam doorgeven, ontvangt enkel diegene die het formulier als eerste invulde een geschenk. 


Schrijf je hier in voor het Suncomfort Family membership.