Buitengordijnen

Een gezellig accent voor je terrasoverkapping

Buitengordijnen, ook wel terrasgordijnen genoemd, zijn ideaal om als zijelement aan je overkapping toe te voegen. Ze bieden extra beschutting wanneer de zon fel schijnt en zijn mooi om naar te kijken. Dit type gordijnen voor buiten voegen een huiselijke en zelfs romantische sfeer toe aan je terrasoverkapping. Doordat de gebruikte stoffen speciaal voor buiten gemaakt zijn, kan je de gordijnen met een gerust hart het ganse jaar door laten hangen!

Waarom kiezen voor buitengordijnen?

Onze buitengordijnen maken van je terrasoverkapping een gezellige plek waar het altijd heerlijk vertoeven is. Gordijnen voor buiten zijn een instant sfeermaker. Bovendien kan je ze naar hartenlust combineren met Fixscreen zij-elementen en/of glazen schuifwanden. Zo maak je van je terrasoverkapping meteen een veilige, dichte omgeving! Wist je trouwens dat onze buitengordijnen water- en schimmelwerend zijn? Verder stoten ze ook vuil af waardoor je terrasoverkapping met gordijnen er altijd piekfijn uitzien.

100% maatwerk

Kies je voor onze terrasgordijnen, dan kies je voor een prachtig staaltje maatwerk. Al onze buitengordijnen worden voor elke terrasoverkapping op maat gemaakt. Bovendien heb je keuze uit meer dan 10 discrete tinten, die ook na het wassen hun kleur en vorm niet verliezen. Dankzij het duurzaam en waterafstotend polyestermateriaal heb je er jarenlang geniet van. Je kan buitengordijnen integreren met de Renson Camargue, Camargue Skye, Algarve en Algarve Canvas.

Heb je interesse in onze buitengordijnen? Vraag dan vrijblijvend je gratis offerte aan voor gordijnen op maat of neem contact met ons op. Wij helpen je met alle plezier verder!

 

Gordijnen op maat nodig?

Aarzel dan zeker niet en vraag jouw vrijblijvende offerte aan.