Terrasoverkapping aan huis

Maak van je woning en tuin één mooi geheel

Wil je volop genieten van je tuin? Naast een vrijstaande overkapping kan je ook kiezen voor een overkapping aan je gevel. Een terrasoverkapping aan huis is een verrijking voor je tuin waardoor je ook in mindere weersomstandigheden volop kan genieten van alles wat je tuin je te bieden heeft!

Wat is een terrasoverkapping aan huis?

Een terrasoverkapping aan huis is een aluminium dakconstructie die bestaat uit een dak met staanders. Wens je graag nog meer beschutting onder je overkapping? Dan kan je ervoor kiezen om voor- en zijwanden te laten installeren. Zo kan je op een zonnige lente- of zomerdag een boek lezen op je terras, zonder je zorgen te maken dat je een zonneslag oploopt. Het beschermt je niet enkel tegen de zon, de overkapping houdt ook regen en wind tegen. Zo kan je hemels genieten van je mooie wintertuin terwijl je droog en comfortabel zit!

De ideale zonwering

Kies je voor een terrasoverkapping aan huis, dan heb je keuze uit de Renson Camargue, Camargue Skye, Algarve, Algarve Canvas en Lapure. Een overkapping aan huis is zoveel meer dan zomaar een afdak aan je huis. Het biedt je tal van voordelen. Of je nu een landelijke of moderne woning hebt, deze overkapping past gegarandeerd bij elke interieurstijl. Door te spelen met materialen en design creëer je een overkapping die perfect is afgestemd op jouw woning. En misschien wel het meest interessante voordeel: dit type zonwering kost heel wat minder dan een veranda op maat.

Helemaal overtuigd van de vele voordelen van een terrasoverkapping aan huis? Neem dan snel contact met ons op of vraag je gratis offerte aan. Wij staan graag voor je klaar!

Is dit de terrasoverkapping die jij wil?

Aarzel dan zeker niet en vraag jouw vrijblijvende offerte aan.