Terrasoverkapping voor horeca

Laat je klanten 365 dagen lang genieten van je terras

Als horeca-uitbater creëer je graag de beste omstandigheden voor je gasten. Het liefst laat je ze het ganse jaar door genieten van je terras. Een terrasoverkapping voor horeca is stijlvol, gebruiksvriendelijk én bovendien de perfecte verrijking voor je restaurant, hotel of café.

Laat je klanten het hele jaar door genieten van je terras

Winter, zomer, herfst of lente. Met een terrasoverkapping voor horeca kennen de seizoenen geen grenzen meer. Dankzij de overkapping zijn je gasten beschut tegen allerlei extreme weersomstandigheden zoals regen, felle zon, koude en zo verder. Met een terrasoverkapping breid je je zitgelegenheid ook uit. Je kan meer klanten ontvangen waardoor je meer omzet draait.

Wat zijn de voordelen van een terrasoverkapping voor horeca?

Dankzij een overkapping breid je niet enkel je horecazaak uit, je kan de klanten ook langer op je terras houden. Wordt het iets frisser? Dan zorgen de terrasverwarmers voor een extra gezellige sfeer, wat de klanten ook aanzet om meer te consumeren. Ook rokers zullen zich welkom voelen omdat ze bij hun gezelschap kunnen blijven zitten. Je hoeft je geen zorgen te maken of de overkapping al dan niet bij je horecazaak past. Met een ruime collectie aan doeken vind je altijd de stijl die bij je zaak past!

Heb je interesse in een terrasoverkapping voor horeca? Neem dan snel contact met ons op of vraag je gratis offerte aan. Wij helpen je met veel plezier verder!

Is dit de terrasoverkapping die jij wil?

Aarzel dan zeker niet en vraag jouw vrijblijvende offerte aan.