Vrijstaande terrasoverkapping

Rondom rond verbonden met je tuin

Breng jij het liefst van al je dagen door in de natuur? Dan is een vrijstaande terrasoverkapping hoogstwaarschijnlijk iets voor jou! Met dit type overkapping creëer je je eigen plekje in de tuin waar je volledig tot rust kan komen. Rondom rond verbonden met je tuin, dat is heerlijk genieten!

Wat is een vrijstaande terrasoverkapping?

Een vrijstaande terrasoverkapping wordt ook vaak een tuinkamer genoemd. Het is een terrasoverkapping die in de tuin staat, zonder in contact te komen met je woning. Het is dus geen verlengde van je woning, wat je wel hebt met een aangebouwde overkapping. Je kan het zien als een extra, aparte, multifunctionele ruimte. Ga je voor een tweede woonruimte of een tuinkantoor? Verder kan het ook perfect dienen als poolhouse of als extra terras voor horeca-uitbaters.

De voordelen op een rijtje

De vrijstaande terrasoverkappingen van Renson hebben heel wat te bieden. Ga je voor de Renson Camargue, Camargue Skye of heeft de Renson Algarve of Algarve Canvas toch je voorkeur? Stuk voor stuk zijn ze ontwikkeld met oog op design, duurzaamheid en kwaliteit. Daarnaast genieten ze van een minimalistisch design en zijn ze erg gemakkelijk te onderhouden.

Wil je je tuin graag verrijken met een vrijstaande terrasoverkapping? Neem dan snel contact met ons op of vraag je gratis offerte aan. Wij helpen je met veel plezier verder!

Is dit de terrasoverkapping die jij wil?

Aarzel dan zeker niet en vraag jouw vrijblijvende offerte aan.