SOLIDAY

Zonnezeilen om jaren van te genieten

Soliday is gespecialiseerd in de ontwikkeling van kwalitatieve zonnezeilen tot wel 85m2 voor particuliere en commerciële toepassingen. Elk zonnezeil wordt vervaardigd met hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën, waardoor het bestand is tegen extreme weersomstandigheden en jarenlang meegaan.

Een praktische oplossing voor jouw tuin of terras

Als je op zoek bent naar een zonnezeil voor je tuin of terras, dan kun je bij Soliday rekenen op een op maat gemaakte oplossing die aansluit bij jouw specifieke behoeften. De zonnezeilen van Soliday zijn altijd toepasbaar, oprolbaar en verstelbaar in hoogte. Zo geniet jij van de meest praktische oplossing!

Ben je op klaar om de schaduw op te zoeken? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen je graag verder!

Innovatie in actie

onze projecten laten het zien

Op zoek naar inspiratie voor jouw terrasoverkapping, zonwering of gevelbekleding? Of vraag je je af voor welke gordijnen of rolluiken je nu het beste kiest? Laat je dan snel verleiden door onze realisaties! We hebben onze mooiste pareltjes voor jou verzameld. Stuk voor stuk maatwerkoplossingen waar we enorm trots op zijn.